För syns skull...

Mår inte jättebra idag...
Ont i huvudet och trött. Märkte idag också att synen håller på att bli avsevärt sämre; inte jättebra.
Många planer och ambitioner inför framtiden nu - och jag ska ro iland med det. Jag tänker inte ägna hela mitt liv åt att jobba för enbart pengarnas skull - det ska vara något som ger mig något; som är meningsfullt.
Vad skulle det annars vara för mening med det?
Kärlek, vänskap och ett meningsfullt jobb - det är viktigt. Pengarna kommer i andra hand. Så länge man klarar sig så är jag nöjd.
Ska bli så sjukt skönt att ha skivan i handen nu... Snart klar.
Väntar.

BC Oao

Snart byte av fil

Snart.
Snart kommer skivan - ska bli så sjukt roligt, och skönt.
Att ha det färdiga exet i handen - att se resultatet av ett långt och fruktbart arbete.
Försöker fixa gig nu; ligga på så mycket som möjligt. Spela så mycket som möjligt; ta chansen att nå ut.
Håll ögonen öppna - snart dags för release.

I morrn blir det skola och träning. Även skolarbete om så hinnes.

Här är ett smakprov av skivan:




BC Oao



..

Vet inte om det beror på att jag nyligen haft väldigt mycket att göra, och haft tydliga mål - men helt plötsligt känns det som att jag inte alls har något mål; inget jag strävar efter. Och detta trots att jag har hur mycket som helst att göra.. Fattar inte riktigt.
Samtidigt blir jag rastlös när jag inte har något att göra, fast jag vet att jag verkligen borde sova, eller vila.
Känns som att jag vill så väldigt mycket; för mycket, så att jag inte hinner fokusera på något av det...
Är trött.

BC Oao

Ändplats... tss

Fattar inte riktigt detta med den här förbenade tröttheten... Den verkar aldrig ge sig.
Sen SMASK så har jag varit konstant trött (antar att det inte var det bästa i världen att ta den där spelningen förra helgen). Kunde kanske behövt vila upp mig. Men när jag väl har tid att sova, nog faan vaknar jag tidigt i alla fall eller sover lite. Hittills har 5 timmars sömn varit rekordet i ca 5 veckors tid.

Hurra.

Har i alla fall kommit igång med Lärarfilosofin nu; och har även börjat göra ett skelett till examensarbetet.
Igår var det tänkt att bli träning; vilket förhindrades pg a sömn i badkar och trasig handled - såg istället en fruktansvärt dålig film: The Final Destination. Se den inte. Du kommer bara vilja ha tillbaka de 90 minuter av ditt liv du slösade på just ingenting. Robin, Erica och Rebecka tyckte nog likadant.
Robin och jag tyckte nog förövrigt att han var själv nära en nära-döden-upplevelse igår (om inte annat i alla fall ett saftigt blåmärke) då vi skulle dra till Dotteviks livs för en Cola. Hal is är inte att rekomendera. Armkrok däremot, det kan rekomenderas dessa i hala tider - det kan rädda livet på dig!

Blev träning hemma idag istället, samt ML och en as-dryg Gemensam ML-lektion som verkade mest som en bittert usel såpopera med dåliga intriger och kinkig klagan. Jag kände inte igen mig alls i argumenten - jag hoppas det framgick.

I morrn blir det kul med Warmlanders-rep! Ska nog skriva lite arbeten med, så jag antar att det går framåt.
Här kommer ytterligare några bilder från SMASK, tagna av den eminenta fotografen Jonas Tobin:









BC Oao

Arbeten

Var på skolan en sväng igår; tänkte skriva lite arbete och novell - och blev förvånad över hur sjukt tomt det var på stället. Såg en person under hela tiden jag var där. Kom på sen att det måste berott på John Klkdskssteiger-grejjen (eller vad han hette). Var väl workshop + konsert. Men då märkte man hur tråkigt stället skulle vara utan liv, konversationer och musik.
Ska strax iväg och jobba på friskolan, sedan så blir det nog träning och skrivning av arbeten. Tänkte se till att jag börjar komma igång med Lärarfilosofin och så ska jag jobba på Kulturarbetet och börja läsa på, så att jag kan börja skriva Examensarbetet.
Vart tar tiden vägen?

Snart kan vi för övrigt ha skivan klar om vi har lite tur. Ska bli så fruktansvärt kul/skönt/tryggt att ha ett färdigt ex. i handen.
Hade planer på att öva gitarr idag med, men det blir nog inte av... Börjar få väldigt ont i handlederna igen. Sparar dem till Warmlandersrepen.

Oao

Dalande energi

Trodde jag skulle koppla av efter SMASK; vila ut.
Men icke.
Ikväll är det dags för en cover-spelning, som jag tills i måndags trodde vi tackat nej till. Blir säkert kul, men jag är för jävla trött. Har ingen energi kvar riktigt - och ändå vet man att man måste leverera, man måste ge 100% och vara profesionell oavsett vad det är för gig.
Tyvärr är stället lite mer än 2 timmar härifrån med, och bilresan kommer ju knappast göra en piggare. Det blir till att ta med ett paket Lozec mups här känner jag.
Skulle vilja vara hemma, ta det lugnt, skriva på novell-fanskapet så att jag kan bli klar med den, skriva/arra Warmlanders och vill verkligen bli klar med alla koder och dylikt till skivan så att vi kan beställa den i veckan.
Men när ska jag hinna fixa koderna och det?
Vi får se.

Ibland är det lite för tungt.

Oao


SMASK 2010...

... var väldigt kul! Efter många veckors slit så är det över. Skönt på ett sätt; men även väldigt tråkigt... har varit sjukt roligt att jobba fram numret och se resultatet av det andra bidraget med. Kommer sakna repen till "Korsa" men som tur är är vi ju i samma gemenskapsgrupp ;)
"Korsa alla vägar" - bidraget med mig, Rebecka, Erica, Ylva, Nordh och Ulf (P-lisor mot 80-tals-glidare) hamnade på 4:e plats. Var otroligt kul att göra numret - fick sån otrolig adrenalinkick av publiken när vi gick på; långt bättre än förra året. Och DÅ var jag pepp, men i år var det ännu mer. Ska bli kul att se showen på film senare. Tack all medverkande för ett grymt jobb.
"Kärleken växer inom mig" - Ida, Nordh, Tess, Anna, Hanna och Fanny som kärlekskrank tjej, tomte och snöflingor. Ni gjorde ett mega-bra jobb, och belönades med 2:a-platsen och drar vidare till GBG och Riks-SMASK 15:e maj. Tack för att ni ställde upp!
Nu får vi se om jag kan koppla av ett tag; eller om jag fortfarande är uppe i varv.

Oao


Trött

Trött, trött, trött.

Det har gått bra denna veckan, låter bra med. Tycker orkestern gör ett tappert och bra jobb. Är så jälva trött bara.
Tror jag kan ha hört 1:an och 2:an i årets SMASK - i alla fall nästan helt säkert 1:an. Ska bli kul att få se de slutgiltiga resultaten.
Ska snart iväg till skolan för orkesterrep; sen prövar vi nog lite dans på scenen.

Oao

Roaoaoaorwwgh

Så, nu har SMASK-veckan börjat.. Innebär lite stämrep (igår) och orkesterrep resten av dagarna; sedan lite dansrep på kvällarna. Ska bli skojjigt! Var riktigt kul att höra låtarna igår - känns mycket, mycket bättre att höra det man skrivit live av en orkester, än jäkla Finale..
Även om man har intentioner om hur det ska låta; att det kommer att låta rätt - så är det fruktansvärt lätt att bli lurad av det programmet; man tror man tänkt helt åt helvete.
Så jag blev glatt överraskad igår... Ska bli mycket spännande att höra hela orkestern köra idag; främst Ouvertyren nästan - den har jag minst bild av hur den kommer låta med hel orkester - på riktigt dvs.

För övrigt kommer Chewbacca till Göteborg nästa helg, samtidigt som SMASK.
Det är ju för jävligt.

Oao

RSS 2.0